2.12.09
Foi ótimo!
Update: Pronto, pessoas, aqui está o cardápio, para vocês verem como é bom o passadio. Está em inglês porque assim foi enviado pela banqueteira:
HOT SNACKS
Wok –sautéed Fish ball with tomato caulis
Zaffrani Murgh Tikka
Broccoli and cheese filled deep-fried mini calzone
Vegetable steam dumpling with ginger and coriander dip
SALAD
Fat ouch
(Toasted green Salad with Feta)
Roast Pumpkin, Spinach, with Walnut Oil Dressing
Cucumber and Mint Raita.
Carrot & Raisin Salad with lemon Vinaigrette
MAIN COURSE
(Continental)
Pan seared Fish fillet with Mustard, Thyme, Pineapple & Sherry sauce
Buttered Vegetable
Pan-fried Green Beans & Courgettes with Lemon & Grainy Mustard Cream Sauce.
Chicken in Mushroom Sauce
Fusilli Pasta with Tomato Basil Puree.
Assorted Bread Basket and Pretzel Bread.
(Indian)
Murgh ka Salan
Gosht Nilgiri Korma
Kadai Paneer
Dal Chutney
Jeera Pulao
Assorted Indian bread
DESSERT
Bread and Butter Puddings.
French Pastries
Sliced Fresh Fruit
Nenhum comentário:
Postar um comentário